Vilkår

Vilkår

Vilkår for Roskilde Brændesalg.

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Roskilde Brændesalg.

Ved levering: (ved afhentning se bort fra fremhævet afsnit)
Fragtmanden vil prøve at efterkomme ønsker til aflæsningen – disse kan anføres ved bestilling under notat. Evt. anvisninger skal dog være enkle og let forståelige.- skriv også gerne et telefonnummer hvor fragtmanden kan træffe dig i tilfælde af tvivls spørgsmål. Lav altid en tydelig markering af hvor pallen skal stå, hvis der ikke er nogen hjemme på modtagelsestidspunktet. Vejen til leveringsstedet skal være kørefast, der skal være 4 meters frihøjde og 3,5 meters fribredde og der må ikke være udhængende træer.
Da vi har en særlig terrængående løftevogn, kan vi også levere på ujævnt underlag, som f.eks. grus og perlesten.

Såfremt det IKKE er muligt for chaufføren at aflevere varen og må tage den med igen for returnering eller senere levering må der påregnes en ekstra leveringsomkostninger pr. palle i henhold til fragtfirmaets listepris.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Roskilde Brændesalg.
Dokumentation og vejledning Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Roskilde Brændesalg.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Roskilde Brændesalgs side, er denne af vejledende art. Roskilde Brændesalg  indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. Leveringstidspunkt og transport Levering af varer fra Roskilde Brændesalg  anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker inden for 14 dage.
Risikoen for varerne: Risikoen for varer købt i Roskilde Brændesalg overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Roskilde Brændesalg, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Roskilde Brændesalg.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Roskilde Brændesalg  har stillet dig i udsigt. Pris og betaling I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via: Dankort eller pr. efterkrav. Alle priser i Roskilde Brændesalg  – på web-adressen http://www. rbsalg.dk – er inkl. Moms. Fortrydelsesret: Roskilde Brændesalg  yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

DOWNLOAD VORES BØGER

Vi har skrevet 2 e-bøger til dig der bruger BRÆNDE og/eller træpiller og du kan downloade dem begge ganske gratis, hvis du blot udfylder denne lille kontaktformular:
RING NU

27 59 19 93

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop