Træpiller

Har du et pillefyr eller en træpilleovn, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Roskilde Brændesalg har vi nemlig et stort sortiment af træpiller i høj kvalitet til billige priser. Træpillerne er især for dig, der gerne vil spare penge på varmeregningen. Her er træpillerne nemlig et glimrende alternativ i forhold til for eksempel fyring med olie.

Hos Roskilde Brændesalg går vi op i kun at sælge træpiller i høj kvalitet til en god pris. Vi sælger både træpiller på 6mm og 8mm, og vi har mange forskellige mærker, blandt andet svenske piller fra Agrol og piller fra Scanbio, Varga, Heatless, Danish Agro, DLG og Derome.

Levering af dine træpiller

Du kan få leveret til det meste af Danmark. Vi leverer nemlig både til Sjælland, Fyn, Jylland, Lolland og Falster.

Du kan vælge imellem piller på 6mm og 8mm i sække. Træpillerne leveres på en palle med 896-900 kilo træpiller afhængigt af valgt mærke. På Sjælland leverer vi  på anvist plads med en terrængående truck. Se mere her.

Du kan også vælge af få løse træpiller blæst ind i din silo. Her er minimumsbestillingen tre tons. Se mere her.

Vi leverer desuden Tpi Supreme-træpiller i samarbejde med Danish Agro til både Jylland, Fyn, Sjælland, Lolland og Falster. Her kan du vælge dine træpiller i sække på 25 kilo eller 16 kilo. Minimumsbestilling er her 2 paller. Se mere her.

God kvalitet og god service

Vi sælger træpiller af høj kvalitet til gode priser, og lige så vigtigt for os er det, at du får en god oplevelse, når du køber hos os. Derfor får du som kunde blandt andet:

  • Billige træpiller, som vi leverer til dig inden for 1-7 hverdage.
  • Vi giver besked, inden din bestilling ankommer.
  • Vi hjælper dig med at bringe dine træpiller til opbevaringsstedet.
  • Du kan spare endnu flere penge, hvis du selv vil hente dine træpiller.
Gode tilbud og stærke priser

Vi har altid gode priser på vores piller, og nogle gange har vi også tilbud på vores store udvalg. Så hold øje her på webshoppen, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret på aktuelle tilbud.

DOWNLOAD VORES BØGER

Vi har skrevet 2 e-bøger til dig der bruger BRÆNDE og/eller træpiller og du kan downloade dem begge ganske gratis, hvis du blot udfylder denne lille kontaktformular:
RING NU

27 59 19 93

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop