Træpiller Sjælland

Vi leverer et bredt udvalg af træpiller i høj kvalitet til hele Sjælland. Så om du bord i Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland eller i København, så kan vi levere til dig. Vi tilbyder træpiller i den bedste kvalitet til billige priser.

Så bor du på Sjælland og er på jagt efter et godt tilbud på træpiller, så er du kommet til det rigtige sted. Du kan få træpillerne leveret lige til døren, eller hvor end du ønsker det. Vi tilbyder nemlig en yderst fleksibel levering af dine træpiller.

Vi har træpiller fra mange forskellige mærker – fælles for dem alle er den høje kvalitet. Vi tilbyder blandt andet træpiller fra Scanbio, Varga, TPI-træpiller, Heatless, DLG og Derome – alle til en rigtig god pris.

Vi tilbyder både træpiller på 6mm og 8mm leveret på paller. På en palle er der mellem 896 kilo og 975 kilo, alt efter hvilket mærke du har valgt.

God kvalitet og god service

Vi sælger træpiller af høj kvalitet til gode priser, og lige så vigtigt for os er det, at du får en god oplevelse, når du køber træpiller hos os. Derfor får du som kunde blandt andet:

  • Billige træpiller, som vi leverer til dig inden for 1-7 hverdage.
  • Vi giver besked, inden din bestilling ankommer.
  • Vi hjælper dig med at bringe dine træpiller til opbevaringsstedet.
  • Du kan spare endnu flere penge, hvis du selv vil hente dine træpiller.
Sådan bliver dine træpiller leveret

En af de mange fordele ved at købe dine træpiller hos os er, at du kan få leveret dine paller med træpiller, som du ønsker det. Vi leverer nemlig ikke kun til nærmeste kantsten. Når vores chauffør ankommer, vil han danne sig et overblik over mulige placeringer af dine træpiller og så vidt muligt efterkomme dit ønske om placering.

DOWNLOAD VORES BØGER

Vi har skrevet 2 e-bøger til dig der bruger BRÆNDE og/eller træpiller og du kan downloade dem begge ganske gratis, hvis du blot udfylder denne lille kontaktformular:
RING NU

27 59 19 93

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop