Brændesalg

Roskilde Brændesalg tilbyder ovntørret brændetårne til levering eller afhentning i Roskilde! Vi leverer ovntørret brænde bl.a. i Tåstrup, Solrød, Køge og Greve!!

Se vores ovntørret brænde her.

Vi leverer godt og tørt dansk brænde direkte hjem til din dør – tilmed til fordelagtige priser! Vores brændesalg omfatter bl.a. ovntørret ask, bøg, eg og birk – som alt sammen kan leveres i Nordsjælland, Storkøbenhavn og byer som bl.a. Tåstrup, Solrød, Køge og Greve!!

Vi leverer både ovntørret brændetårne til brændeovn og pejsebrænde, alt sammen lige til din dør. Alt vores brændesalg er i høj kvalitet, tørt og lige til at putte i brændeovnen eller pejsen. Vil du være sikker på at få en god kvalitet, pris og en professionel rådgivning og levering, så skal du vælge Roskilde Brændesalg som din leverandør.

Ovntørret brænde er lufttørret efter fældning, og derefter ovntørret. Ovntørringen er din garanti for at dit brænde er klart til at komme i ovnen, fra første dag. Så vil du sikre dig høj kvalitet og tørt brænde, så skal du endelig ringe til Roskilde Brændesalg, vi leverer ovntørret brænde på Sjælland, heriblandt Nordsjælland, Tåstrup, Solrød, Køge og Greve!.

Vi har altid et godt tilbud på billig brænde.

Hvis du vil læse mere om hvordan du tørrer brænde naturligt kan du læse mere her.

DOWNLOAD VORES BØGER

Vi har skrevet 2 e-bøger til dig der bruger BRÆNDE og/eller træpiller og du kan downloade dem begge ganske gratis, hvis du blot udfylder denne lille kontaktformular:
RING NU

27 59 19 93

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop