Lej en effektiv brændeflækker

Skal du bruge en brændeflækker? Har du større stykker træ, du gerne selv vil flække? Så har du her mulighed for at leje en effektiv brændeflækker.

Den kan flække både lodret og vandret samt flække store kævler, mens de ligger på jorden.

Vi tilbyder brændeflækker til udlejning for både private og erhverv, så uanset dit behov, kan en brændekløver til leje gøre arbejdet for dig. Vores maskiner er nemme at betjene, og kan anvendes selv hvis det er første gang, du skal kløve brænde med noget andet end en økse.

Brændeflækkeren kan transporteres efter en bil med anhængertræk. (max 30 km), eller kan tranporteres på trailer.

Ring og aftal nærmere med Gert på tlf. 40 63 73 34 eller mail gert@rbsalg.dk

Leje per døgn; 400,-
Weekend; 600,-
Hvis du skal leje i flere dage, så ring for en god pris.

Afhentes i Gundsølille. Kildevanggårdsvej 6, 4000 Roskilde eller Marbjerg Byvej 21, 4000 Roskilde

Hvordan kløver man brænde?

Ja, det er jo altid muligt at finde din økse frem, og lade arbejdet begynde. Det er dog et hård og farligt stykke arbejde, hvis du har en større mængde træ der skal flækkes. Roskilde Brændesalg giver dig muligheden for at leje en effektiv brændeflækker, i de antal dage du har brug for.

Hvordan virker en brændekløver?

Brændekløveren har en motor der er tilkoblet hydralik. Hydralik olien trykker et stempel ud med en kile i enden. Kilen flækker dit træ for dig helt automatisk. Brændekløveren gør, at du blot skal lægge brændestykket på brændekløveren, hvorefter brændeflækkeren kløver det for dig.

Hvor længe skal brændet ligge efter det er kløvet?

Hvis du skærer og kløver dit brænde, før du lægger det til tørring, kan du regne med at nåletræ skal ligge i ca. 6 måneder i den lune årstid, før du kan fyre med det.
Løvtræ som ask, bøg, birk og eg skal tørre i ca. 18 måneder før du kan fyre med det.

Hvordan tørrer du brændet  hurtigt?

Specielt 2 ting bestemmer, hvor lang tid der går før dit brænde er tørt:

  1. Hvor godt brændet er kløvet.
  2. Hvor meget luft der omgiver brændet.

Det er vigtigt, at der kommer godt med luft omkring brændet når det skal tørre, da luften er med til at tørre træet. Mange lige flader uden bark er godt, da flader uden bark gør, at vand lettere fordamper, ligesom luften lettere kan trække fugten ud af lige flader end runde.

DOWNLOAD VORES BØGER

Vi har skrevet 2 e-bøger til dig der bruger BRÆNDE og/eller træpiller og du kan downloade dem begge ganske gratis, hvis du blot udfylder denne lille kontaktformular:
RING NU

27 59 19 93

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop