Fri fragt og levering

Fri fragt og levering

Brug din tid bedre, end at ærgrer dig over dårlig placering af dit biobrændsel.

Roskilde Brændesalg leverer ikke kun til kantstenen.

Når vi skal levere dit biobrændsel, danner vores chauffør sig et overblik over mulige placeringer af dit brændetårn. Chaufføren prøver så vidt muligt at efterkomme dit ønske til placering af dit biobrændsel.

Skriv gerne under bemærkninger en enkelt og let beskrivelse af, hvor du gerne vil have varen placeret. Lav en tydelig markering af hvor varen skal placeres, hvis der ikke er nogen hjemme på modtagelsestidspunktet. Vejen til leveringsstedet skal være kørefast, der skal være 4 meters frihøjde og 3,5 meters fribredde, så der er plads til lastbilen, og der må ikke være udhængende grene, træer eller lign.

Vi har hos Roskilde Brændesalg købt en ny terrængående løftevogn, derfor har vi mulighed for at levere dit brændsel, selv på ujævnt underlag som f.eks. grus, græs eller perlesten. Vi har altid vores terrængående palleløfter med, som gør at vi kan placere dit biobrændsel bedst muligt. Hvis brændet skal placeres med vores terrængående løftevogn, skal du regne med ca. 170 cm i bredden.

Såfremt det mod forventning IKKE er muligt for chaufføren at aflevere varen og må tage den med igen for returnering eller senere levering må der påregnes en ekstra leveringsomkostning pr. palle. (Se under returnering).

Dagen før levering vil der blive fremsendt en e-mail, så du kender leveringsdagen.

HUSK: Det er vigtigt at der om vinteren er ryddet sne og saltet.

DOWNLOAD VORES BØGER

Vi har skrevet 2 e-bøger til dig der bruger BRÆNDE og/eller træpiller og du kan downloade dem begge ganske gratis, hvis du blot udfylder denne lille kontaktformular:
RING NU

27 59 19 93

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop