Træpiller hele DK

DLG træpiller til et hvert behov.

Har du et pillefyr eller en træpilleovn, så er træpillerne vigtige for dig. Og derfor leverer vi træpiller til det meste af Danmark. Du kan få leveret dine træpiller i Jylland, på Fyn, Sjælland, Lolland og Falster.

Vi mener, det skal være nemt for dig som kunde at få leveret dine træpiller, og derfor leverer vi i samarbejde med DLG, DLG-træpiller i de fleste danske landsdele. Så uanset om du bor i Nordjylland, på Falster, i Sønderjylland eller et helt andet sted, kan du få billige og gode træpiller leveret lige til dig.

DLG træpiller er af høj kvalitet

Med en DLG-træpille får du en pille, der har høj kvalitet og en høj fyringsværdi.  Træpillerne er desuden kendt for deres høje brændværdi og lave askeindhold.

Træpillerne fra DLG er fremstillet af rent træ. Træpillerne er af høj kvalitet og fremstilles ved, at spåner og savsmuld bliver presset sammen under et højt tryk. Det frigør træets naturlige bindemiddel og giver en stabil træpille med en høj brændværdi.

Disse træpiller er især gode til dig, der skal fyre op med træpiller i et pillefyr eller i en træpilleovn. Bestil nu, og få dine træpiller leveret med vores mobiltruck uden ekstra omkostninger. Minimumsbestilling er to paller, og jo mere du bestiller, jo bedre er prisen for dig. Vores allerede billige priser på træpiller bliver nemlig kun endnu billigere, hvis du bestiller mere på en gang. Klik ind på det ønskede produkt, og se, hvilken rabat du kan opnå ved din bestilling.

DOWNLOAD VORES BØGER

Vi har skrevet 2 e-bøger til dig der bruger BRÆNDE og/eller træpiller og du kan downloade dem begge ganske gratis, hvis du blot udfylder denne lille kontaktformular:
RING NU

27 59 19 93

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop