Brændestabelen

Leder du efter brænde til Brændestabelen?

En brændestabel kan være en nødvendighed for at have brænde til vinteren. En brændestabel kan laves rigtig flot, så det bliver en del af haven eller indkørslen indretning.

Skal du have en god kvalitet af dit brænde, er det vigtig at du opbevare og stabler dit brænde rigtigt. Brændestablen skal laves så brændet har de bedste forudsætninger for at tørre. Først skal brændet saves og kløves, hvis det da ikke er købt færdig kløvet, f.eks ved at købe brænde i brændetårn. Start allerede i foråret, så brændet kan tørre sommeren over

Brændestablen må ikke udsættes for fugt – tænk derfor over hvordan regn og fugt fra jord kan have indflydelse når du vælger placering af din brændestabelen. Skærm din brændestabel nede fra ved at stable på et par paller eller strøer, så du undgår at brændet kan suge fugt nedefra. Det kan nemlig afgive fugt til træet.

Det er også vigtig at du skærmer mod regnvand, Her kan du bruge plastic eller presenning. Men selvfølgelig vil den pæneste løsning være et rigtigt brændeskur. hvor brændet er i ly for regn, og stadigvæk kan udnytte vinden og solens stråler til tørring.

Husk man ikke må pakke Brændestabelen, så den ikke kan ånde – så vil der komme svamp og mug i træet.

Vil du vide meget mere om hvordan du stabler brænde, så se mere her.

Hos Roskilde Brændesalg.dk kan du købe alle de gængse træsorter til en flot brændestabel, som bøg, eg ask eller birk –  se vores store udvalg her.

 

 

 

DOWNLOAD VORES BØGER

Vi har skrevet 2 e-bøger til dig der bruger BRÆNDE og/eller træpiller og du kan downloade dem begge ganske gratis, hvis du blot udfylder denne lille kontaktformular:
RING NU

27 59 19 93

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til Shop